Jij? Front-end developer met skills en humor!
Wij? Happy!

Wij zijn een creatief reclamebureau en zoeken een fulltime (36 uur) front-end developer wiens hart sneller gaat kloppen van online, mobile, contact met klanten, leuke collega’s en goede koffie… oké, thee mag ook! Als front-end developer bij Home of Happy Brands werk je iedere dag samen met je creatieve collega’s aan de ontwikkeling van websites en online applicaties voor onze klanten.

Jij:

kent WordPress als geen ander, hebt ook enige ervaring met WooCommerce en bent stiekem wel een beetje een pixelnerd. Je begrijpt naast Nederlands en Engels ook talen als PHP, MySQL en jQuery. Je kunt lekker uit de voeten met Bootstrap en kan ook met Adobe overweg. Je hoeft natuurlijk geen kunstenaar te zijn maar met creatieve collega’s is het wel fijn als je er een beetje kaas van hebt gegeten…

Wij:

zoeken een fulltime front-end developer die happy in het leven staat! Je persoonlijkheid is bijna belangrijker dan actuele skills en je vindt het leuk om iedere dag te werken aan gave projecten voor grote en kleine klanten. We zijn gevestigd in het pittoreske Lochem, maken iedere dag leuke dingen voor leuke klanten, houden van aanpakken en zijn zo grappig dat we durven te zeggen dat we humor hebben ;-). We zijn een relatief klein en hecht team dat bestaat uit art directors, (grafisch) ontwerpers, communicatieadviseurs en developers.

Jij:

 • hebt een HBO denk- en werkniveau maar bent sociaal gezien van universitair niveau.
 • bent absoluut stressbestendig; van een strakke deadline gaat jouw bloed sneller stromen.
 • bent een echte teamplayer die communicatief vaardig is.
 • hebt humor en wilt de strijd tijdens de onderlinge game-avond of het bedrijfsuitje wel aangaan!
 • hebt ervaring met WordPress, WooCommerce (pré), HTML en CSS (LESS), jQuery, Bootstrap (pré) en enige kennis van PHP (pré) en MySQL (pré).

Wij:

 • werken voor grote en kleinere merken in allerlei sectoren. Wat dacht je van HP,
  Schuurman Schoenen, Rots Maatwerk, Juust Advocaten & Mediators, Sheltersuit, Artistique Haarcosmetica en diverse onderwijsinstellingen?
 • zijn een jong team dat houdt van hard werken met de nodige gezelligheid.
 • bieden je een gave, open werkplek waar je je welkom en thuis voelt.
 • bieden je een marktconform salaris o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • bieden je ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Iets voor jou?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij in ons team past en stuur je sollicitatie naar annerieke@homeofhappybrands.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet echt (lees: echt niet…) gewaardeerd.