Grafisch ontwerp bureau: laat je merk spreken

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp bureau om je merk sterker te maken? We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: een sterk merk neerzetten heeft niets te maken met de grootte van jouw bedrijf. Je hebt namelijk altijd de beschikking over enorm veel kanalen om je klanten te bereiken. Waarmee je je merk heel specifiek onder de aandacht van je doelgroep brengt. Schakel daarom grafisch ontwerp bureau Home of Happy Brands in. Wij zorgen ervoor dat je een herkenbare identiteit krijgt door te beginnen met een merkidentiteitssessie.

Zo werkt grafisch bureau Home of Happy Brands aan je branding

Wil je een sterk(er) merk worden, dan heb je daar verschillende tools voor nodig. Als wij voor en met je aan de slag gaan, richten we ons op vijf aspecten:

  • Huisstijl ontwerpen. Een onderscheidend logo, vaste lettertypes, een sterke pay-off en een aantal kleuren. De juiste bouwstenen voor middelen waarmee jij je producten en diensten onder de aandacht brengt.
  • Positionering. Een onderscheidende positie ten opzichte van de rest van jouw branche. Een meerwaarde als aanvulling op de diensten of producten die je levert.
  • Interactie. Zorg dat je merk fans en ambassadeurs heeft. Klanten die gelukkig worden van jouw merk en dat graag aan anderen vertellen. Als merk werk je aan jouw relatie met je doelgroep.
  • Herkenbaarheid. Met merken is het net als met mensen. Zorg voor herkenbaarheid. Een keer verrassend uit de hoek komen is verfrissend, maar blijf altijd dicht bij jezelf.
    Bereikbaarheid. Zorg dat je snel reageert als een (potentiële) klant een vraag, klacht, opmerking of bericht via een van jouw kanalen stuurt. Elke klant is belangrijk.

Van merkidentiteit naar brand design

Natuurlijk ken je de pay-offs en slogans van wereldmerken als Coca Cola, Nike en Apple. Dat komt omdat al deze merken een sterke positionering hebben. Je weet als klant precies wat je van ze mag verwachten en wordt nooit teleurgesteld. Dat is dan ook precies waar wij naar op zoek gaan bij het bepalen van je merkidentiteit en het daaruit voortvloeiende brand design. Een huisstijl laten ontwerpen door een grafisch design bureau als Home of Happy Brands is een verstandige keuze. We maken als grafisch bureau een ontwerp voor je logo, website en/of webshop, laten je opvallen op social media of maken een brochure om je merk nog meer onder de aandacht te brengen.

Zo hielpen wij andere opdrachtgevers

Ontdek je merkidentiteit: kies voor grafisch design bureau Home of Happy Brands

Jouw bedrijf is uniek. Die kwaliteit kan in allerlei aspecten zitten. We brengen die eigenschappen aan de oppervlakte tijdens onze merkidentiteitssessie. We luisteren naar jou en naar vertegenwoordigers van alle afdelingen binnen jouw bedrijf. Wil je hier meer over weten? Vraag dan een merkidentiteitssessie aan of neem contact op voor meer informatie.

Grafisch ontwerp bureau: laat je merk spreken

Neem contact op