Websites voor het onderwijs

KlasseWeb is een concept dat we speciaal hebben ontwikkeld voor het onderwijs. Online de juiste informatie op de juiste plek is de standaard. Echter, voor veel onderwijsorganisaties is het een worsteling om dit te realiseren. Onze opensource (WordPress) oplossingen maken het mogelijk om de (responsive) webomgevingen te beheren en waar nodig met allerlei ‘eigen’ onderwijs-applicaties te communiceren, zodat de juiste informatie optimaal wordt gepresenteerd aan besturen, ouders/verzorgers en kinderen.

Website voor het onderwijs laten maken?

KlasseWeb
KlasseWeb

Altijd en overal een goede website voor je school

Samen ontwikkelen

Voor een flink aantal scholen hebben we inmiddels websites ontwikkeld. We kunnen door standaardisering een mooi en betaalbaar (online)groeiplan realiseren. Alles in één keer overnieuw en wéér alle betrokkenen mee zien te krijgen? Dat is een zware opgave voor de meeste organisaties. Daar mogen we ons inmiddels ervaringsdeskundige in noemen. Door een combinatie van standaard oplossingen, korte brainstormsessies en scrum-technieken met kleine teams, zijn we in staat om klein te beginnen en door te groeien. Hiermee wordt ‘alweer’ een nieuwe website een leuk proces! Wil je meer informatie over onze werkwijze, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee!

KlasseWeb in de praktijk

Voor school(bestuur), kinderen en ouders is het internet een onmisbare schakel in de dagelijkse communicatie. Belangrijk dus dat de juiste informatie (eenvoudig) op de juiste plek wordt getoond. Of het nu gaat om de laatste nieuwtjes, bereikbaarheid van verslagen, foto’s, schoolagenda’s of een eenvoudig contact met een leerkracht, online communicatie is van groot belang. Met ons KlasseWeb concept helpen we jullie hier graag bij. Een flink aantal scholen en onderwijs gerelateerde instellingen maakt reeds gebruik van onze kennis en ervaring!

Een aantal praktische voordelen:

  • de school is zelf eigenaar van de website
  • opzegbaar per maand
  • eenvoudige strippenkaart voor ondersteuning en support
  • flexibel en schaalbaar
  • responsive, dus op ieder device een goede website
  • altijd up-to-date en dus maximale veiligheid

Zo hielpen wij andere opdrachtgevers

Een website laten maken voor jouw onderwijsinstelling?

Een goede website draagt bij aan betere resultaten. Wil je weten hoe wij jouw onderwijsinstelling online naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie.