Op het matje!

HP… Van de laptops en de printers! Inderdaad: aan naamsbekendheid geen gebrek. Maar waar zie je het merk HP nog als consument? Natuurlijk in winkels – waar je de producten kunt kopen – en veelal online. Maar een folder van HP bij jou in de brievenbus?

Ouderwets?!

Dat klopt… Een ‘ouderwetse’ huis-aan-huis folder heeft HP in tijden niet meer gehad. Totdat we vlak voor kerst een nieuwe uitgave mochten ontwikkelen. Een 8 pagina’s tellende folder met de nieuwste producten, features en natuurlijk mooie aanbiedingen.

Eh ja, we horen je denken… Een huis-aan-huis folder? Inderdaad! Gewoon omdat het lekker bladert, je ‘m kunt bewaren en mee kunt nemen naar de winkel, mocht je dat willen. En hoewel het medium misschien al zo oud is als de weg naar Rome, de producten in de folder zijn helemaal eigentijds.

Ook benieuwd naar de Star Wars Special Edition notebook waarop het Galactische Rijk tot leven komt? Of wil je ‘s werelds breedste gebogen All-in-One ontdekken? Bekijk dan hier de folder. Wij zijn inmiddels bezig met de volgende uitgave…