Website laten maken

De website van je bedrijf is hét centrale platform voor de communicatie en interactie met je doelgroep. Zo’n site vormt dan ook de kern van al je kanalen. Wil je een nieuwe website laten maken dan is dat dus een zeer belangrijk project. Waarbij je er verstandig aan doet om samen te werken met professionals en specialisten. Zoals bijvoorbeeld Home of Happy Brands: een online georiënteerde website bouwer met veel ervaring op het gebied van effectieve websites bouwen.

Website laten maken

Laat ons een professionele website maken

  • Daarbij werken we samen met vaste partners, voor de zaken die we zelf niet in huis hebben.
  • Zoals bijvoorbeeld optimalisatie (SEO, SEA en CRO), content ontwikkeling en linkbuilding.
  • Laat ook een professionele website bouwen door Home of Happy Brands en je krijgt gegarandeerd een website waar je trots op bent.
  • Unieke ontwerpen, gemaakt door één van onze webdesigners.

Nieuwe WordPress website laten maken?

Tegenwoordig gebruikt bijna 95% van de Nederlanders Google als zoekmachine. Google bepaalt zelf in welke volgorde zij hun zoekresultaten tonen. Wil je dus hoog eindigen tussen die zoekresultaten, dan moet je aan hun eisen voldoen. Die eisen stellen ze vooral om hun gebruikers de best mogelijke resultaten te tonen. Simpel gezegd: websites die perfect aansluiten bij de zoekintentie van de gebruiker. Dat principe hanteren we natuurlijk zelf ook bij het maken van websites en de ontwikkeling van een geschikt webdesign.

Ook een website laten maken?

Een WordPress website laten bouwen doe je zo

De eerste vraag die je je moet stellen, is de volgende: wil je een website of een webshop? Komt jouw bezoeker voornamelijk voor informatie, dan kies je ervoor om een website te laten maken. Komt jouw bezoeker voornamelijk om producten te kopen of diensten af te nemen, dan kies je voor een webshop. Maar ook in een webshop mag de broodnodige informatie natuurlijk niet ontbreken. Enerzijds om Google via tekst te laten weten wat je aanbiedt, zodat je hoog in de zoekresultaten eindigt. Anderzijds om de klant relevante productinformatie te geven. Er komt dus nogal wat kijken bij het laten maken van een nieuwe website.

Veel ervaring in websites bouwen

Elke website moet weer aan andere eisen voldoen en het is dan ook elke keer weer een individueel proces. We gebruiken natuurlijk wel de best practices uit onze jarenlange, online ervaring in het bouwen van websites. Een aantal aspecten zijn daarbij van belang. Zoals de navigatie, het klikmodel, de content, de sitefunctionaliteiten, het CMS, de techniek, het (responsive) webdesign en de linkbuilding. We vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Neem daarvoor contact met ons op zodat we snel met elkaar in gesprek kunnen over het bouwen van jouw nieuwe website.

Website laten maken

Neem contact op