Maakt meer van metaal

Busschers (officieel: Busschers Staalwerken B.V.) in Haaksbergen was jaren geleden een van onze eerste klanten. Het is een familiebedrijf met een mentaliteit die je misschien wel typisch Twents zou kunnen noemen: no-nonsense en bescheiden. Te bescheiden soms, want wat ze bij Busschers doen is bijzonderder dan ze zelf durven zeggen. Desondanks zijn ze trots op wat ze hebben bereikt. En wij kregen de opdracht om dat voortaan toch wat nadrukkelijker te laten zien.

Trots op z’n Twents!

Het pièce de résistance binnen deze opdracht is wat ons betreft de custom-made, meertalige website die ons online team mocht ontwikkelen. De nieuwe site is sterk geënt op sfeer en authenticiteit. Er zijn vooral mensen te zien, de techniek is secundair.

De vertaling naar online

Al met al proef je hier de zelfverzekerdheid die past bij een sterk merk. Bovendien maakt Busschers zich hiermee niet alleen aantrekkelijk voor de markt, maar ook voor potentiële nieuwe medewerkers. Gezien het toenemende tekort aan geschoold technisch personeel is dat meer dan meegenomen.