Website laten maken

Voor je bedrijf is je website hét centrale platform voor de communicatie en interactie met je doelgroep en vormt daarnaast de kern van al je kanalen. Wil je met jouw website hoog eindigen tussen de zoekresultaten, dan moet je aan de eisen van Google voldoen. Zoals een website maken die perfect aansluit bij de zoekintentie van de gebruiker. Bij Home of Happy Brands weten we precies hoe we dat aan moeten pakken.

Webdesign bureau voor je website

De bouw van een nieuwe website is een cruciaal project. Dus werk je het liefst samen met professionals en specialisten. Home of Happy Brands is een online georiënteerd reclamebureau met veel ervaring in het ontwikkelen van effectieve sites. Kies daarom voor ons professionele webdesign en advies.

Webshop laten maken

Is een website niet voldoende en wil je ook een webshop laten maken? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek beland. Maar ook in een webshop mag informatie natuurlijk niet ontbreken. Om Google via tekst te laten weten wat je aanbiedt en om de klant relevante productinformatie te geven.

WordPress website laten maken

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige WordPress websites. We maken dan eerst een ontwerp en bouwen de site vervolgens in WordPress. Zodat je daarna zelf je site verder kunt completeren. Bijvoorbeeld door extra pagina’s toe te voegen of interessante blogartikelen te schrijven.

Website beheer en onderhoud

Websites bouwen vraagt om maatwerk en onderhoud. Je kunt bij ons dan ook terecht voor al dit soort werkzaamheden. En we weten dankzij onze jarenlange online ervaring ook precies wat voor elke site belangrijk is. Zoals de navigatie, het klikmodel, de content en de sitefunctionaliteiten.

Ons werk