“Ik heb me echt gehoord gevoeld.”

SUGARvisuals is gespecialiseerd in het creëren van leer-, woon- of werkomgevingen waar iedereen blij van wordt. De succesformule? Een combinatie van nuchter advies en sprankelende ontwerpen die steeds weer resulteert in een bijzondere en vooral ook passende interieursfeer.

Sofie Suiker klopte bij Home of Happy Brands aan met een duidelijke wens. “Ik had voor mijn bedrijf behoefte aan een mooie huisstijl en een frisse, overzichtelijke en flexibele website.”

Mooie samenwerking

Sofie is erg te spreken over de manier waarop Home of Happy Brands te werk is gegaan. “Ze hebben heel goed doorgevraagd wat ik precies wilde. De lijntjes waren kort en ze reageerden altijd snel op mijn vragen en opmerkingen. Het was een mooie samenwerking, heel persoonlijk ook.”

Schot in de roos

De invulling die Home of Happy Brands gaf aan de wensen van Sofie bleek een schot in de roos. “Ik herkende mezelf echt in de ontwerpen. Het past perfect bij SUGARvisuals, net als de teksten die ze later voor de website hebben geschreven. Dat is ook te danken aan dat persoonlijke contact. Ik heb me echt gehoord gevoeld. De reacties uit mijn omgeving zijn ook heel enthousiast!”