Brand design

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: een sterk merk neerzetten is niet afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Er zijn enorm veel kanalen om jouw klanten te bereiken. Daarmee kun je je merk heel specifiek onder de aandacht brengen van je doelgroep. Zodat je voor hen gaat leven en eruit springt.

Huisstijl ontwerpen

Wil je een sterk(er) merk worden, dan heb je verschillende gereedschappen nodig. Bij een nieuwe huisstijl ontwerpen zorgen we bijvoorbeeld voor een onderscheidend logo, vaste lettertypes en een sterke pay off. Zij vormen de juiste bouwstenen voor de middelen waarmee jij je producten en diensten onder de aandacht brengt.

Grafisch ontwerp: logo en brand design

Wat wereldmerken als Coca Cola, Nike en Apple met elkaar verbindt, is een sterke positionering en een herkenbaar grafisch ontwerp van het logo. Je weet als klant precies wat je mag verwachten en wordt nooit teleurgesteld. Dat is ook precies wat wij doen bij het bepalen van je merkidentiteit en het daaruit voortvloeiende brand design.

Brochure maken

Een brochure maken is een andere manier om je merk onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Uiteraard ontwikkeld op basis van de gekozen positionering en de door ons bedachte huisstijl. Zodat je een onderscheidende positie krijgt ten opzichte van de concurrentie binnen jouw branche.

Verpakking ontwerpen

Ben je op zoek naar een verpakking die meer doet voor je product? Inclusief ontwerp dat zowel past als pakt? Ook daar zijn we gruwelijk sterk in. Natuurlijk is de inhoud enorm belangrijk, maar zeg nou zelf: het oog wil toch ook wat?

Ons werk