“Juust is een naam waar we zelf niet op waren gekomen.”

Juust Advocaten & Mediators in Lichtenvoorde presenteert zich als ‘jouw advocaat in de Achterhoek’. Bij dit bewust laagdrempelige kantoor kunnen ondernemers en particulieren terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen. De expertise is breed – van familierecht tot ondernemingsrecht – en Juust biedt ook ervaren mediators.

Juust heette tot eind 2019 nog SteentjesWoltersMulder Advocaten. Een hele mond vol, en dat vond partner Eef Steentjes zelf ook: “We waren ons al aan het oriënteren op een meer toegankelijke en eigentijdse uitstraling. Op een gegeven moment hebben we besloten dat daar eigenlijk ook een andere naam bij hoorde.”

Goede klik

Tijdens de zoektocht naar een geschikt brandingbureau kwam de naam van Home of Happy Brands naar boven. “Dat zat meteen goed. Vanaf het eerste contact was er een goede klik, daarom hebben we niet eens meer verder gezocht. We zijn met hen direct een ID-kaart-traject ingegaan om te bepalen wie we als kantoor precies zijn en wat we onze klanten willen beloven.”

Enthousiast

De ID-kaart-sessies met Eef en zijn collega’s resulteerden in een verrassende nieuwe naam, een frisse nieuwe huisstijl en een bijpassende website en andere communicatiemiddelen. “Juust is een naam waar we zelf niet op waren gekomen. We waren er allemaal direct erg enthousiast over. Ook de creatieve uitwerking in tekst en beeld is wat ons betreft echt een succes geworden.”