Eigenzinnig in Lochem

Lochem… Waar ligt dat ook alweer? Daar wilden enkele ondernemers uit Lochem verandering in brengen! Daarom werd werkgroep Lochem 3.0 in het leven geroepen. Deze werkgroep moet voor een impuls zorgen op het gebied van promotie, toerisme, wonen, bedrijvigheid en cultuur.

Lochem 3.0 is een project voor, door en van de Lochemse gemeenschap. Daarom werden wij samen met enkele andere creatievelingen uit Lochem en omstreken benaderd voor dit bijzondere project. Als kick-off werd een brainstormsessie gehouden over de kernwaarden van Lochem. In vervolgsessies zijn we gaan kijken naar een bijbehorende huisstijl en logo. Resultaat: een handvol logo’s waar de Lochemse gemeenschap op mocht stemmen, met daarna een feestelijke onthulling van het gekozen logo bij het stadhuis.

Lochem: The place to be!

Naast onze creatieve input werden wij door de groep voorgedragen om met het online gedeelte aan te slag te gaan. Duidelijk werd dat de website de kernwaarde ‘eigenzinnigheid’ uit moet stralen en bij de bezoeker de visuele zintuigen moet prikkelen. Het resultaat: een dynamische website boordevol inspiratie voor een bezoek aan Lochem.